god natt!

Hej hopp! nu på kvällen har jag varit i stallet och kollat på ridlärarna när dom tränade för berit, det var ritkigt roligt att kolla på :) Det var också väldigt kul att se den nya hästen och den såg väldigt fin ut! Sen efter det så gick jag hem med agge och hem till henne för att jag ska ju bo hos henne nu tills på söndag och ta hand om hennes katter :) Nej nu ska jag kolla klart på BB och sen blir det dags att sova, upp tidigt imorgon till praktiken! :) jag skriver mer imorgon, ha det bra hej!

/ Bex

trött tjej...

Hej hopp!
sorry att jag inte skrev någonting igår men datan var upptagen och klockan blev för mycket och jag blev trött som fan..plus att jag skulle upp halv fem imorse efter som jag praktiserar ;) Igår var det ju som sagt clinic igen och jag red på min fina prinsessa MQ, hon var ganska tjurig i början men det är hon ofta så det var inge konstigt men sen efter ett tag så blev hon hur fin som helst! Älskar att rida på den där hästen, min prinsessa<3 Just nu sitter jag i sängen och kollar på tv men jag ska snart sova lite för ikväll ska ridlärarna rida för berit klockan sju och jag ska kolla, det blir roligt för att johanna ska rida på den nya hästen Camprill, det blir kul att se :) Ikväll ska jag också förbi Agge för att få nyckel och prata lite eftersom att jag ska ta hand om hennes katter från torsdag till söndag så jag ska bo där :) Nej nu ska jag sova, men jag skriver nog lite mer ikväll eller imorgon :) ha det bra hej!

/ Bex

Sitsclinic

Hej hopp!
idag har varit en bra dag, i stallet var det sitsclinic med Marie Zetterqvist och den var väldigt bra och lärorik! :) hon visade och föklarade verkligen toppen, hon hade jätte bra övningar också som man kan göra så att man får bättre balans osv.

Imorgon ska jag rida på clinicen på fina MQ och det ska bli jätte roligt! jag ska visa framdelsvändningar och skänkelvikningar. Jag ska försöka få någon att ta några kort och kanske filma lite så ni får se! :) nej nu ska jag kolla på big brother, ha det bra hej!


(jag och MQ lokaltävling förra året!)

/ Bex


Längtar till tävlingarna....

Mina anmälningar

Starttid Ryttare Häst Kostnad Status  
Hufvudsta Ridklubb - Dressyrtävling häst Anmälningsöversikt
2011-05-07 Rebecca Husberg Claes 0,00 kr Registrerad Info
Vällingby Ridsällskap - Vällingby Ridsällskap Anmälningsöversikt
2011-04-24 Rebecca Husberg Claes 210,00 kr Registrerad Info

vill ha


Någon av dom här stövlarna vill jag ha..helst vill jag ha cavaollo grand prix plus(dom till höger i bild) men dom andra Victoria high rider stövlarna är också snygga dom är lite billigare också. Jag ska nog snart åka och testa båda två för att se vilka som passar bäst. Vill verkligen ha nya dressyrstövlar!!


Lååång dag....

Hej hopp!
idag har det varit en mycket lång dag. Det började med att man skulle flytta fram klockan så att man fick sova en timme mindre...men en positiv sak med att göra det är att man vet att nu är våren på g ;) Men iallafall så gick jag upp kvart över sex och gjorde mig iordning för jobb i stallet hela dagen. Jag var nere vid tio i sju och böt om osv...men sen när klockan blev 10 över sju och min jobbkompis my fortfarande inte dykt upp så var det dags att ringa och väcka henne och hon var snabb ner efter vi ringt henne så hon var nere till halv åtta. Sen har det varit fullt upp heeela dagen låååång...Lokala tävlingar och två interna tävlingar. Lokala tävlingarna gick ju bra för dom två debutant hästarna Laguna och Anjou, härligt! Dom två hästarna är något att räkna med i framtiden! Tillslut var dagen slut och jag och my vandrade hem med tunga steg och riktigt segt gick det men nu sitter jag hemma och har ätit kinamat! :D:D så jävla gott! nu ska jag kolla på ponnyakuten och big brothersen blir det sovdags...helt slut i kroppen! jag skriver nått mer kul imorgon, ha det bra hej och god natt!

My och jag sommar
Gud vad jag längtar till sommaren...här är jag och älskade my på gröna lund :)


// Bex


Herregud...hon behöver hjälp!


Hai hai :)

Hej hej! jag heter rebecca husberg(kallas för bex) jag är 19 år gammal och går sista året på gymnasiet på enskede gårds gymnasium där jag går linjen livsmedelsprogrammet bageri/konditori. Jag är också en VÄLDIGT hästtokig tjej som bor i stallet och älskar hästar. Jag rider på hufvudsta ridskola där jag ridit i 12 år och det är det bästa stället på hela jorden. Här i min blogg kommer jag att skriva om vad som händer i mitt liv och det handlar mest om hästar och stall men också om annat kul :) Hoppas att du kommer att gilla min blogg och vill följa den dagligen ;)
ha det bra!

                                                               Jag och min fina stjärna<3



/Bex


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0