Mösspåtagning :)

Hej hopp!
Här kommer bilder ifrån mösspåtagningen ifrån igår!! :)







/ Bex


Sorry...

Hej hopp!
sorry att jag inte har uppdaterat min blogg så mycket denna vecka...men har haft ganska mycket annat att göra..mycket skola och så är det mycket skivor att gå på också. Men snart är det dags för studenten, inte långt kvar nu!! :D:D Längtar som fan! Aja jag tänkte lägga upp lite bilder ifrån sabbes skiva som jag var på i tisdags och sen från min egen skiva i onsdags. Kommer också att lägga upp bilder ifrån min mösspåtagning som var igår! :)


Sabinas skiva. Temat var "ursäkta jag har kommit fel" Jag kom i strandkläder(Bikini och flipp-flopp hade jag på mig..:P haha)




Min egen skiva. Temat var "Movistar night" Man kunde vara lisom typ allt inom film och tv. (Jag var Mimmi Pigg)








Jag lägger upp bilder från mösspåtagningen i ett annat inlägg :)

/ Bex


Skivor :)

Hej hopp!
Idag är det tisdag och det betyder ridning med etligänget klockan sju, hoppas att jag får någon rolig polle typ MQ eller chili eller min stjärna :) Efter ridningen ikväll blir det inge tisdagsfika för att jag ska sticka iväg på sabinas studentskiva och parta lite grann. Först ska jag hem till my och sen drar vi till jenny och förar lite för att senare dra vidare till Garbo :) Imorgon är det dags för min och mys studentskiva!!! :D:D wiiiie! och sen är jag ledig på torsdag och sen på fredag är det mösspåtagning!! vilken underbar vecka detta kommer att vara!! :)
nej nu måste jag sticka!
Ha det bra hej!

/ Bex

Ny plastrong :)

Hej hopp!
Tänkte bara lägga upp bild på det jag köpte igår på tävlingen :) först en ny plastrong samt snoddar så att man kan knoppa ordentligt, det är sånna här silikonsnoddar, visst är dom bra? :)


Här är en bild på bara plastrongen :)


Vad tycker ni? fin va? :)


Hästbyte...

Hej hopp!
Idag har varit en najs dag med sol på balkongen och bara myst och tagit det lungt, det behövde jag efter en låång dag igår :) Sen har jag varit på påsklunch/middag hos farmor, så trevligt! :) Nu ligger jag här i min säng och nördar mig som vanligt vid datan..jag har också gjort hästbyte på hemmatävlingarna. Jag ska ju inte tävla Claes...:/ han är fortfarande halt och han kommer inte hinna bli frisk till hemmatävlingarna...så tråkigt! Men jag gjorde ett hästbyte i LB:2an och där ska jag rida Chili, sen så anmälde jag mig till LB:3an också på min fina prinsessa MQ, dock vet jag ju inte om jag kommer kunna rida Lb3an eftersom jag är 2a reserv men jag hoppas verkligen att jag får en plats! Nej nu ska jag kolla på tv, snart dags för big brother dock utan Rodney...jag tror verkligen att Tv4 fifflade med rösterna och gjorde så att han åkte ut, Tror inte ni det? aja jag skriver mera imorgon, ha det bra hej!


Bild på mig och Chili från tävlingen igår :)


Bild på mig och MQ ifrån tävlingarna för ett år sedan




/Bex


Tävlingsresultat

Hej hopp!
Igår var det första tävlingen för året och gud vad roligt det var att tävla, längtar redan till nästa tävling :) jag tävlade ju på Chili och det gick över förväntan bra eftersom hon inte brukar sköta sig. Men igår skötte hon sig bra, jag fick 7or genom hela travprogrammet sen drog ned ner rätt mycket i galoppen...men hon dummade sig inte och det var jag väldigt glad för :) Jag slutade på 59,23% så jag är mycket nöjd med Chili och min insats. Jag köpte också en ny plastrong som jag kommer att lägga upp bild på snart, men jag tänkte lägga upp lite bilder ifrån tävlingen igår :) Ha det bra hej!















/Bex


Tävling imorgon :)

Hej hopp!
Idag har varit en dag där man hunnit med grymt mycket. Tvättat två hästar samt smörjt alla saker tills imorgon och skrittat ut på Tina, men det har varit så mysigt eftersom det är sånt toppen väder! Nu sitter jag här hemma och ska baka en sockerkaka tills imorgon till tävlingen. Jag hoppas att den lilla fina damen sköter sig bara och kan hålla sig på banan...bara jag är lugn och avslappnad så ska det nog gå hyffsat bra :) Aja nu ska jag baka och sen så ska jag försöka sova, jag är lite nervös :P hehe. Jag skriver mera imorgon bitti eller efter tävlingen. Min klockan ringer halv sju, Ha det bra hej!

/ Bex

Fixa inför tävlling

Hej hopp!
Nu är jag uppe tidigt och ska snart ner till stallet för att fixa inför tävlingen imorgon på vällingby :) det ska bli spännande men jag har verkligen inga förväntningar eftersom jag har ridit Chili bara fyra gånger i mitt liv( en hoppning) haha. Jag ska rida Chili idag och jag hoppas att det går bra för annars kommer jag bara bli nervös...jag är redan lite nervös, jaja nu ska jag fixa och packa lite så jag har koll på allt :) ha det bra hej!

/ Bex

Tävlingsdag :)

Hej hopp!
Idag har det varit en fullspäckad dag med tävling och annat skoj :)
Det började med att jag gick upp klockan nio imorse och gick ner till stallet efter att ha ätit lite frukost, direkt när jag kom ner så gick jag ut och gick med Dalia för att hon precis hade duschat och denise hade precis knoppat klart, sen så när hon var torr så gick jag in i boxen och ryktade och fixade till det sista. Sen bar det iväg mot järfälla och Denise red fram och hon såg mycket fin ut, sen var det dags att gå in på banan och dalia skötte sig bra blev tyvärr några missar i galoppen men denise var nöjd :) Och resultatet blev hon mycket nöjd med, hon fick 62,18% och har bara en tävling kvar som hon måste rida på 62% sen är hon kvalad till MsvB, roligt! :) Efter det käkade vi lite lunch och sen kollade vi på några andra ekipage sen åkte vi hem. Och på hemvägen fick jag reda på att Sara kom tvåa på min fina stjärna i LB1 på vällingby!!! :D:D:D:D Dom red på 70%, så duktiga! GRATTIS SARA ÄNNU EN GÅNG! Sen när jag kom hem så tog jag ut Tina direkt och skrittade ut och travade lite på rakt spår. Efter det så gick jag ut och gick med Claes och han var snäll och alltid lika söt :) Nej nu måste jag äta någonting innan jag smäller av, är sjukt hungrig! Jag kanske skriver mera ikväll eller imorgon bitti :)


 Dalia och Denise :)

/ Bex


Sovdags :)

Hej hopp!
det blir inge långt inlägg nu för att jag är sjukt trött och jag ska upp imorgon klockan nio för att vara i stallet kvart i tio för att följa med Denise när hon ska tävla sin egen häst Dalia, det ska bli kul :) idag har varit en fullspäckad dag med mycket häst och lite jobb i cafeterian. Nej nu ska jag sova, ha det bra hej!

/ Bex


Tagga!!

Hej hopp!
igår var det en härlig dag, uteritt på tina i det härliga vädret där jag hade sällskap av emma och romario samt My och Dalia, så mysigt i detta väder :) Sen efter det så mös jag lite med claes och ryktade och var ute och gick med honom :) Sen var klockan nio och det var dags för dressyrträning på Chili och det gick faktiskt ganska bra för en gång skull, känns ganska okej inför söndag. Har inte direkt några förväntningar eftersom att jag vet hur hon brukar reagera på tävling men jag vet ändå att hon kan, för att det har hon nämligen visat ibland :) Nej nu ska jag äta lite frukost samt hjälpa mamma och städa lite här i lägenheten...segt men sen blir det ner till stallet för att skritta Tina samt gå ut och gå med Claes :)


Bild på mig och min stjärna ifrån i tisdags :)<3

/ Bex


Filmklipp :)

Hej hopp!
Här kommer lite filmklipp från lektionen igår på min fina stjärna :)


 

Hon är så jävla fin min stjärna<3


La petite fleur<3

Hej hopp!
idag har det varit en super dag, började med att jag mötte asplund och käkade på salladsbaren och sen gick jag och mötte fanny och sen tog vi en promenad in till TC för att jag skulle möta linn och hämta mina studentbiljetter som jag ska sälja, någon som vill köpa? :) Sen efter det satt vi lite ett tag i solen och bara njöt av det fina vädret :) Sen gick jag och sabina till gymmet och gymmade och sen gick jag ner till stallet och gick ut och gick med min prins, såå mysigt :) Efter det så fick jag reda på att jag skulle rida min stjärna idag! :D:D jag blev så glad! Och det gick sååå bra, hon var verkligen super fin och jag bara satt och log hela passet :) Min stjärna e såå fin, den bästa ponnyn ever<3 jag kommer snart att lägga upp lite filmer ifrån dagens pass :)
Nej nu ska jag kolla lite på big brother, ha det bra hej!

/ Bex

Litet filmklipp

Hej hopp! Här kommer ett litet filmklipp på mig och chili ifrån i onsdags..det är inte så långt men ska försöka få någon att filma imorgon när jag ska rida henne :)


Sola :)

Hej hopp!
första dagen på påsklovet och vädret är helt underbart, har precis solat på balkongen men gick in nyss för att det blev så varmt så jag måste bara svalka mig lite innan jag går ut dit igen, hehe. Men gud vad jag älskar denna sol! Nu har startlistorna kommit upp på vällingbys hemsida och vårat önskemål gick igenom och jag startar 3e sist, så skönt så då slipper jag gå upp så tidigt :) Idag blir det först lite stall och sen jobb i cafeterian med bästa persson och sen blir det troligtvis lite måndagshäng som vanligt ;)

Jag tänkte bjuda på lite sommarbilder, för nu är den nära. Sommaren och studenten det är verkligen inte långt kvar nu!









helt underbart!

Hej hopp!
Vilken underbar dag detta har varit idag, jag har jobbat med bästa jenny och solen sken heeeela dagen lång, kan inte bli bättre :) Sen var ju nåra av våra hoppekipage och tävlade på solna idag och det gjorde dom med bravur! Maria kom sjua i första klassen och gunilla precis utanför. Sen var det dags för andra klassen och där VANN Maria på ravell och så kom fanny tvåa på tolina! härligt tjejer, ni är grymma!! Hufvudsta is the best! Sen efter en hel dag i stallet gick jag my och Jenny hem och nu sitter jag här och hoppas på att startlistorna ska komma upp på vällingbys hemsida, hoppas att vårat önskemål går igenom :) Nej nu ska jag ta ett varmt bad och sen dags att kolla på ponnyakuten och big brother :) Ha det bra hej!


Jag och skorpan hade en liten lunchdate idag i solen :)

/ Bex

 


Jobbdag :)

God morgon! :)
Idag blir det en härlig dag med jobb i stallet med jenny!
Solen skiner redan och jag vaknade innan väckarklockan så jag är pigg och glad redo för att jobba :)
Idag är det ponnyakuten och idag är det näst sista avsnittet...:( jag vill inte att det ska ta slut...men men det kommer ju en säsong tre :D wiiiie! Då får man även söka med storhästar :S Jaja nu ska jag gå ner till stallet, ha det bra hej :)

/ Bex


Underbar dag! :)

Idag har det varit en helt underbar dag!
Först kunde jag sova ut till klockan halv ett och då gick jag nästan direkt ner till stallet och käkade lite lunch och sen har jag bara varit ute i solen med min prinsessa MQ och min prins Claes, sååå mysigt! Imorgon är det dags för jobb med jenny i stallet och det ska verkligen bli härligt för att det ska bli toppen bra väder :) Nej nu ska jag käka lite middag, ha det bra hej! :)

Jag gjorde iordning MQ till amanda imorgon för att hon ska tävla här kommer lite bilder :)

Före

Efter


Lite skillnad va? :)

/ Bex


PÅSKLOOOOV!!! ÄNTLIGEN!

Hej hopp!
Nu är det äntligen påsklov! :D Det var en mycket chill och lugn sista dag på praktiken, kommer dock att sakna människorna som jobbar där, dom är helt underbara, tack för den här bra praktiktiden :) Just nu har jag precis ätit och ska nu hoppa in i duschen för att snart möta upp my och gå till underbara stallet i detta fina väder, helt underbart!!

Just det, jag har glömt och säga till er mina läsare att det inte blir någon tävlingsdebut på Claes nästa helg...han är fortfarande jätte halt :( Så jag fick erbjudandet att starta Chili istället på vällingby nästa vecka..först tänkte jag nej det vill jag nog inte men efter lite andra kommentarer ifrån andra så bestämde jag mig för att starta henne iallafall. Chili är nämnligen en häst med nerverna utanpå, hon blir väldigt spänd men jag ska bara försöka att vara lugn själv så kanske det går hyffsat bra :) Aja nu ska jag hoppa in i duschen, ha det bra hej! :)

Här är en bild på Chili med hennes gamla tävlingsryttare Agge :)


/Bex

 


En dag kvar!

Hej hopp!
idag har det varit en seeg och lååång dag...jobbade från klockan sex på morgonen till halv fyra på eftermiddagen. så nu är jag sjukt trött och ska snart sova. Men efter praktiken så gick jag hem till jenny och gick ut och gick med marko och isak, sen gick jag ner till bästa stallet för att ha en date med persson hehe :) mycket trevlig taco date :P haha. Efter det kollade jag på lektion och sen så gick jag ut på promenad med Claes och jag tog med mig my och Dalia också samt Persson följde med på ett hörn. Efter det vandrade jag och Persson hem och nu ligger jag här i min säng och slappar och längtar tills imorgon eftermiddag för då är det påsklov!! :D:D wiiie! vad jag har längtat! Nej nu måste jag läsa lite andra bloggar och sen är det dags att sova, jag är verkligen helt slut. Ha det bra hej!

/ Bex

Lååång dag...

Hej hopp!
Idag blev det en lång praktikdag...segt men sånt är livet. Aja nu sitter jag hemma hos jenny och har precis tagit ut hundarna på en promenad. Skulle egentligen gått hem till my och pluggat projektarbete men jag är för trött och måste sova annars pallar jag inte rida man blir rätt trött om man inte får sova middag. ingen dressyr på min prins idag heller..det blir väll chili precis som förra veckan...hoppas bara att det går bättre idag! Aja nu ska jag sova middag. Ha det bra hej!

/Bex

Stackars min prins...<3

Hej hopp!
skrittade min prins igår kväll och så sa linda att jag skulle trava lite och se om han blivit bättre. Men det kan jag säga att det hade han inte blivit...:/ han typ hoppade på tre ben :( stackars min lilla prins!



/ Bex


bara två bilder....

Det blev bara två bilder ifrån i lördags...iallafall dom här två var hyffsade att lägga upp på mig blogg...:P haha.


Bild på mig och min älskade mamma och syster<3

Vet inte riktigt vad jag gör men men...:P

/Bex


Måndagshäng! :)

Hej hopp!
Ikväll blir det måndagshäng med underbara stallgänget ;) men innan det så är det jobb i cafeterian...men som tur är så jobbar jag med BÄSTA persson :) Imorgon blir det skoldag och sen plugg med mysan, måste börja plugga projektarbete...segt som fan! men men man måste bli klar med det snart ;) Jag hoppas att min prins är frisk idag, ska kolla det när jag kommer ner! hoppas det för då vill jag rida honom imorgon!! :D Det vart ett kort inlägg, men har inget annat att skriva om..tänkte lägga upp några bilder lite senare ifrån utgången i lördags med underbara brudar :) ha det bra hej!


Min prins



/Bex


låång dag!

Hej hopp!
idag har det varit en låång dag...gick upp kvart i sex för att gå ner till stallet och åka med ponnytjejorna på hoppallsvenskan och alla var jätte duktiga! Världens finaste ponny var såklart med, hon var såklart bäst vilket hon alltid är! :) hehe. Sen när det var klart åkte vi tillbaka till stallet och då så gick jag och sara ut och skritta, sara skrittade Tina och jag på min fina prins. Jag hoppas att han är frisk imorgon så jag kan rida honom på onsdag! Efter jag hade skrittat så stod jag ute och ryktade och myste med honom i det fina vädret, så mysigt! Och nu ligger jag här hemma och är sjukt trött, ska snart sova för att det behöver jag verkligen. Jag var ju ute igår så jag har bara sovit tre timmar inatt...Vill bara säga tack för en superkväll, hade grymt kul! Nej nu ska jag kolla på ponnyakuten och så ska jag försöka vara vaken till big brother men jag ställer klockan ifall att jag somnar innnan BB :) Jag kanske skriver mera ikväll eller så skriver jag mera imorgon, ha det bra hej! :)


Här är en bild på finaste stjärnan från allsvenskan idag! :)


/ Bex


Prinsen<3

Här kommer en bildbomb med bilder på min fina prins, hoppas ni gillar det!






hoppas att du blir frisk snart min fina prins<3 

Gillar ni det? Kommentera mera så gör jag fler sånna här bildbomber! :)


Helg!!! :D

Hej hopp!
sorry att jag inte skrivit på länge men jag har varit så trött eftersom jag praktiserar och går upp halv fem. I torsdags gick jag och la mig klockan halv fyra typ och sov fram till klockan sju och gick upp och åt en macka sen gick jag och la mig igen och sov till halv fem på morgonen...snacka om att man är trött då!

I onsdags iallafall så red jag dressyren..dock inte på min fina prins eftersom att han är halt...hoppas att han blir bra snart eftersom det är tävling om två veckor! :D tagga!! Iallafall jag red på chili men det gick inte alls bra...men en sak som var bra var att vi har ute! :D:D det var roligt och det tyckte chili också. Aja igår praktiserade jag ju som vanligt och det var en seg dag...åkte hem i allafall vid ett och det var chill, sen gick jag hem och tog en macka och duscha och sen mötte jag persson och vi gick ner till stallet. Jag har fått ett uppdrag den här helgen att ta hand om Claes och ta ut och skritta honom hela helgen och vi hoppas att han blir frisk snart. Så jag skrittade honom med Camilla som skrittade på salvador, det gick bra dom var mycket snälla :) Aja nu ska jag börja klä på mig och börja ta mig ner till stallet för jobb i cafeterian....segt! Men ikväll ska jag på middag och säkert en utgång på det, det blir skojj! Får ta det ganska lungt eftersom jag kanske ska upp och kolla när ponnyallsvenskan hoppar på sorunda :) Aja jag skriver nog mera ikväll eller imorgon, ha det bra hej!

En fin bild på Chili :)




/Bex


lång dag..

Hej hopp!
igår var jag som sagt först i skolan och sen gick jag hem och sov lite och sen drog jag ner till stallet för att rida, hjälpte också till att mocka hagar också ;) Klockan sju var det dags för ridning och det blev Laguna, så hiimla fin hon var asså, så roligt! Sen blev det hemgång runt halv tio och då la jag mig i sängen och kollade lite på Titanic tillsammans med min syster. Men blev trött ganska fort...så somnade vid typ elva :)


Imorse var det dags för praktik gick upp klockan halv fem...nu är jag hemma för att ta en tupplur så man orkar rida ikväll, dock inte på min fina prins för att han är halt :( Jag vill ju rida min stjärna men tror inte jag får det...men jag red henne i lördags och det var så grymt kul! Nej nu måste jag sova, ha det bra hej!


Laguna en av mina favoriter att rida :)


/Bex

 

 

 


Skola

Hej hopp!
Nu är det dags att dra till skolan, lite segt att bara ha en lektion...men men. Men sen har jag utvecklingsamtal, det kan gå hur som helst men nu är det bara att kämpa på! Hålla ut sista biten! Nej nu måste jag sticka! skriver mera ikväll eller efter skolan ;)

Ha det bra hej!

/ Bex

min prins...


Min prins är halt...hoppas att han blir frisk till tävlingarna!


Mitt nya liv!

Hej hopp!
Idag börjar mitt "nya" liv, nu är det dags att börja tänka på sommaren 2011 och studenten. Jag ska sluta äta potatis, pasta, ris och bröd och sånt (GI metoden), Det kommer att bli väldigt svårt men jag SKA klara det. Jag är ju faktiskt ett pasta freak men vill man bli fin så får man jobba lite för det! ;) Idag ska jag plugga svenska och projektarbete som ska bli klart nästa vecka, mycket plugg nu på slutet men jag ska hålla ut och plugga gärnet!

Jag antar att ni såg ponnyakuten igår? jag ser ju ett avsnitt före än det på tv, det ligger nämnligen uppe på svtplay ;) Igår hade dom maskeradhoppning och det var väldigt roligt att kolla på men själv tycker jag att lisa hade bäst utklädnad...men såg ni nicholais bondbränna?? haha, fint verkligen ;) Aja nu ska jag plugga men jag skriver nog lite till under dagen eller ikväll efter måndagshänget! ;) Ha det bra hej!




/ Bex

ny vecka ;)

Hej hopp!
sorry att jag inte skrivit och varit så aktiv på denna blogg på länge...men jag har inte bott hemma så jag har inte haft någon dator. Men i fredags vart det en väldigt trevlig kväll, härlig utekväll med brudarna som slutade i soffan med lite chips och gott ;) Sen klockan halv elva blev jag väckt av amanda för att man skulle ner till stallet för att mocka skit ur hagarna...väldigt tungt var det, speciellt när man var lagom bakis. Sen efter det så blev det ridning på världens finaste ponny La petite fleur<3 Det var verkligen helt underbart att rida på henne, kan inte sluta le när jag sitter på henne. Sen efter henne red jag Laguna som skötte sig mycket bra och var lugn och fin.

Idag har jag jobbat från klockan sju i stallet och sen blev det jobb i cafeterian....lite segt eftersom det inte var så mycket folk. Sen efter jag jobbat klart red jag på söta lilla Nareina, hon är bara för gullig :) nej nu ska jag kolla på ponnyakuten innan det blir middag med famlijen. Jag skriver mer senare när jag kollat ponnyakuten, ha det bra hej!


Bilder på mig och min fina stjärna<3


/ Bex


sorry....

hej mina fina läsare! sorry att jag inte skrivit på länge men jag har inte haft någon dator...jag bor just nu hos agge och har inte haft tillgång till någon dator. Och jag kommer inte kunna skriva så mycket idag pga att jag ska ut snart och måste umgås med mina fina vänner! men jag lovar att skriva mer imorgon eller på söndag. dettta blev ett kort inlägg men det blir bättre under veckan jag lovar! Nu ska jag ut med underbara vänner och ha extremt kul! ha det bra hej!

/ Bex

RSS 2.0