För jag har tagit studenten!! :)

Hej hopp!
Nu kommer jag ladda upp bilder ifrån min student :) hoppas att ni gillar det ;)









Det kommer fler bilder ikväll :)

/ Bex

Studentmiddag!

Hej hopp!
Nu har jag fixat allt inför studenten, det sista är snart klart. Nu är jag verkligen suuuper laddad!
Ikväll är det dags för studentmiddag och det kommer kommer blir så trevigt, nej nu måste jag hoppa in i duschen och fixa mig inför ikväll! TAGGA TAGGA!!



/ Bex


FUCK!

Jag är så arg och ledsen för att min älskade mobil är snodd...för att nån jävla idiot har tagit den och lagt den i sin ficka och människan råkar svara i fickan och man hör bara röster så man vet att någon har den....jävla piss idioter det finns! Min älskade telefon :( imorgon är det studenten!!! så nu ska jag försöka glömma bort att någon har min telefon...:(

aja jag skriver mera imorgon!

/ Bex


Nära nu....

Hej hopp!
Nu har jag haft en jobb helg men igår var jag ledig, sååå sköönt!! Jag kände att jag behövde en extra vilodag så det var tur att det var en röd dag igår :) Jag shoppade lite i lördags också ett par manchesterridbyxor ett par marinblåa som jag ska ha på kalla hösten och vintern dom kostade bara 100 kronor, fynd! :) Sen köpte jag också ett par nya moutain horse stövelstrumpor :) Sen på kvällen tog jag det lungt och kollade på film för att på söndag jobbade jag i cafeterian. Efter jag hade jobbat så red jag på min lilla prins Claes, han skötte sig super lilla prinsen :)  sen efter det gick jag hem till Englund och hade myspys och kollade på big brother med syster och Mirelle, trevligt trevligt! :) Sen igår så tog jag det lungt och jag fixar och laddar lite inför studenten.

Nu, snart klockan halv nio ska jag över till Jenny ocb fixa mina naglar inför studenten, sen efter det blir det att åka till skolan och fixa det sista i skolan. Efter det blir det att gå ner till solna med My och shoppa lite :) Nej nu ska jag klä på mig och gå till jenny, ha det bra hej!


Bild på min prins ifrån i Söndags :)




















































/Bex


jobb jobb...

Hej hopp!
Igår var det först jobb i kungsängen från klockan 12-16 och det gick toppen att jobba, det var roligt! Sen direkt efter det så var det dags att åka till nästa jobb i stallet och jobba från halv sex till halv nio men jag fick lite hjälp av både Amanda och My, tack mina fina! Sen var det dags för lite hoppning på Akilles och det gick riktigt bra, han var jätte duktig och det var mycket roligt! :) Sen bytte vi dörr till boxstallet för att det är så sjukt varmt nu så vi bytte till sommardörren( Lite sent kanske men bättre sent än aldrig). Nu ska jag iväg igen och jobba i kungsängen från klockan 12-16 och sen blir det att gå hem och ta det lungt för imorgon blir det jobb igen fast då i cafeterian i stallet :) Aja nu måste jag börja fixa mig, bussen går 10.52, ha det bra hej!

Snart drar jag iväg till Linköping och världens bästa människor, 17 juni då bär det av!!


/ Bex


Studentfirande igen :)

Hej hopp!
Igår var det åter igen studentfirande, igår tog älskade Sabina studenten!! GRATTIS GUMMAN! Först innan jag drog till sabina så red jag för Berit på Salvador och det gick faktiskt ganska bra, jag red mycket bättre än förra onsdagen och han kändes bra i bjudning och sånt :)  Fär er som inte vet vem Berit är så är det en tränare som våra ridlärare tränar för. Men sen efter ridningen så gick jag upp till Carina med mamma och syster och jag duschade och gjorde mig iordning för kvällen. Sen när det var dags att dra så mötte jag upp Pernilla och Jenny och tillsammans åkte vi till sabinas studentmottagning och vi satt där ett tag och umgicks och spelade lite spel, mycket trevligt! Sen efter det hade jag tänkt att gå ut men jag har typ inga pengar så jag har verkligen inte råd..så vi var några stycken som gick hem till gerald och drack vidare och hade mycket trevligt. Var hemma ungefär klockan 4 imorse. Men nu börjar jag piggna till och jag ska städa mina rum inför min student nästa vecka!! TAGGA!! Aja nu ska jag städa men jag kanske skriver mera ikväll eller imorgon. Ha det bra hej!

Bjuder på en bild på mig och Sabina, haha!



Sabina är glaaad!! :)

/ Bex


Älskar denna låt!


RSS 2.0